IKLAN

12 March 2013

Keputusan Muktamad : Grill Pilihan

Salam Buat Semua....

Akhirnya keputusannya kembali kepada perancangan asal iaitu pilihan grill melintang bewarna putih. Walaupun hati berkenan betul warna grey tu tapi takkan nak juga jika tak berapa sesuai dengan rumah kita orang. Cuma grill warna putih tu satu tone jelah tapi tetap powder coated so harganya murah sikit je tapi harganya takdelah jauh beza sangat.


mungkin macam ni kot

Iera pun tak tahu harga yang Cik Ivy tawarkan tu agak murah atau tak sebab macam dah malas nak survey lagi. Lagi pun kita orang buat awning kat belakang rumah  tu pun dengan dia orang juga, so dia bagi special price (katanya le.....) dan kita orang minta free je tombol utk pintu grill depan & belakang. Bolehlah jimat RM140++ hehehehe...

Mungkin macam ni atau

atau macam ni

Booking Grill :
Company : Three Kim Metal Works
Contact Person : Ivy Chung Lei Yoon - 0122149382
Lokasi : Kajang
FB : Three Kim Metal Works

 

9 comments:

TeacherAzimah said...

Simple but very nice! Sy suka yg simple2 jer x suka yg crowded

Fizah said...

best dgr..ce citer lg..ce citer ce citer ..nk dgr ni =D

me_ fara said...

salam iera,
tahniah anda adalah pemenang peraduan slogan admya

puas cari email-tapi tak jumpa
jika nak hadiah
sila hantarkan butiran kepada
fr.lisa10@gmail.com
nama
alamat
no telefon,

Nurul Ilyani said...

salam, awning berapa sekaki? :)

najhan azima said...

Salam, berapa harga grill untuk satu rumah?

najhan azima said...

Salam, berapa harga grill untuk satu rumah?

IeRA said...

Najhan..

dalam rm3500 jugalah

najhan azima said...

Salam, harga grill rm 3500 tu powder coted 2 tone ke?

IeRA said...

Najhan Azima

Ya..

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™