IKLAN

11 June 2013

TeratakCassia : Dah siap pasang

Salam Kembali...

Asyik on off je kita ni, tak sempat langsung nak updated TeratakIera. Tambah pulak mood malas sering melanda dalam diri sendiri. Walau pun iera ni malas nak updated blog sendiri tapi suka pula singgah blog kawan-kawan. Bila tiba je mood nak masak datang, pasti cari resepi2 blog masakan.

Hari itu iera ada cerita pasal Grill Pilihan untuk teratak cassia kita orang. Rasanya lebih kurang sama je dengan contoh yang iera tunjuk hari tu cuma yang beza ketebalan besi tu je. Kami memang puas hati dengan hasil kerja dia orang dan memang tak de complaint langsung dari kita orang.



Walaupun hati teringin nak extand sampai ke pagar belakang tapi disebabkan kos ni tak dimasukkan dalam budget oleh HB terpaksalah pendamkan dulu keinginan tu. Kalau dapat extand, bolehlah kita buat tempat laundry. Tak delah letak mesin basuh kat dapur.... Nak tak nak, terpaksalah cadangkan HB buat awning dulu dan masukkan  dalam kos budget kita orang.

ukurannya = 20' X 6'

Dapat 2 free tombol grill ni...
Photobucket

3 comments:

Nurul Ilyani said...

owh, ok lh dpt free tombol tu...sy kne tambah...rm200 gk satu tu..huhu

IeRA said...

Tu le...mungkin yg jenis nurul punya yg mahal kot. saya punya harga lebih kurang RM70 je satu...

tun_telani said...

seronoknya dh ada rumah sendiri..

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™