IKLAN

29 February 2012

Hobi Baru Lagi.....

Assalamualaikum...

Hari ini nak kongsi satu hobi baru IeRA sejak akhir-akhir ini. Kalau dulu, tiap kali ada orang bagi fridge atau keychain, mesti letak merata je. Kali ini IeRA ingat nak buat koleksi pulak. Itu pun sebab terpengaruh dengan kak ipar waktu pergi rumahnya. Boleh dikatakan beliau tu peminat fridge & keychain. Sejak hari tu, kita pun mulalah berjinak-jinak juga....


Antara koleksi fridge yang ada.....



Koleksi Keychain......

3 comments:

tun_telani said...

salam kak ira.. tun zaman sekolah dulu suka kumpul key-chain.. penuh satu kotak ngan key chain, skrg key chain duk merata2. hihi.. FM tu kalau ada lekatkan je kt fridge, tp xde la jd hobi. ntah laa, x berminat pulak nk kumpul2 nih.. biasa la, hobi berubah2 kan ^^"

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam Iera..akak dulu macam nilah key chain, kotak mancis, sabun dan shampoo hotel..pencil...macam2.... sampai sekarang ada...tapi semua dalam store....penat nanti kalau hendak pindah

Ida,Japan said...

slm iera...wahh dia ada hobi yg menarikk...suka tgk bila dh banyak2 gini kan..cantikk

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™