IKLAN

02 December 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Assalamualaikum..

Wow!!! Jika diberi RM1212 di Lazada, apa yang anda nak beli di Lazada?? Kalau tanya iera, mesti iera nak beli barang yang diidamkan. Tak lain tak bukan mesti Barangan Rumah. Setakat ni iera pernah juga beli barang-barang permainan anak-anak kat Lazada. Suka shopping kat Lazada sebab servis nya laju walaupun dia orang cakap perhantaran dalam 5 hari tapi hari ke 2 dah sampai.



Klik Banner Untuk Join


Senarai Hadiah :


   Tempat Pertama : RM 200 Cash

   Tempat Kedua     : RM 150 Cash
      Tempat Ketiga     : RM 100 Cash  

 Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.  


RM1,149.00



Sebab Saya Memilih Produk Ini 

Saya memilih untuk memiliki Chest Freezer untuk menggantikan chest saya yang sudah rosak walaupun baru setahun beli. Chest ini amat penting buat saya untuk menyimpan barang-barang beku untuk keperluan memasak disebabkan en suami hanya ke pasar hanya hari minggu sahaja. Jika saya dapat memiliki chest ini kembali, sayalah orang yang paling gembira. 



 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.


Terima kasih...


Photobucket

4 comments:

Cik Iman said...

insya allah ada rezeki, dapat la tu :)

anamizu said...

all d best. sy pon join berangan hehe

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

nor hidayah mohd nor said...

Terima kasih join contest :) Inyaallah kalau rezeki boleh menang :)

Nak wishlist tercapai? jenguk ni : http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/hadiah-misteri-untuk-peserta-shopping.html

Mek Zumbie said...

hahaha peti ais besar ni kalau perayaan paing berguna. senang nak sejukkan minuman kotak atau tin hehehe Good luck!

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™