IKLAN

12 July 2013

Teratak Cassia : Cat Atau Wallpaper?

 Salam Kembali...

 Dah lama tak kongsi cerita pasal teratak cassia, maklumlah agak slow sikit progressnya. Perancangan sebenar nak siapkan table top & tile untuk porch dulu tapi bila tengok defect yang agak teruk di bahagian porch memang sakit hati rasanya. Agak teruk juga tanah mendap di kawasan tu. Dia orang cadangkan, kalau nak buat apa2 renovation elok buat tahun depan. Takut kalau dah buat akan ada crack nanti. Bila iera tengok rumah orang lain cantik2 je renovation, mestilah semangat iera ni berkobar2 tapi bila memikirkan pasal defect tu, risau juga.

Sementara tak buat apa-apa kat teratak tu, iera lebih banyak berangan dari realiti...hehehee. Samada nak pasang wallpaper atau cat je kat dinding tu. Kalau diikutkan budget awal tu, kita orang nak cat je tapi kalau ikutkan hati teringin nak pasang wallpaper tapi manalah mampu...

katalog cat

 Korea wallpaper - cuci mata je ni


Lamex
 Baru-baru ini iera jumpa satu company yang cat dinding sebiji macam wallpaper. Macam tak percaya pulak. Kalau tak percaya boleh jenguk kat FB ini. Setiap hari cuci mata kat sini.... tak sabar rasanya nak ajak hubby pergi ke kedainya kat gombak, dekat je dengan rumah iera..



Photobucket

1 comment:

Shafinaz Shauqie said...

salam..cantik wallpaper2 tu..tgh survey2 jgak nk deco umah tp umah br tgh extend n reno..jom follow http://qiesha8587.blogspot.com..bdak br blaja wat blog hihi

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™