IKLAN

10 April 2014

Salam Kembali....

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.... Apa khabar kawan-kawan bloger2 semua? lama betul tak bersiaran di sini. Rasanya dah dekat setengah tahun blog ini tak de serinya. Bukan tak de cerita yang nak dikongsikan cuma kurang aktif di sini kerana kebanyakkan bloger sekarang beraktif kat FB. Agaknya lebih mudah berkongsi idea & pendapat kat FB. Kat FB banyak juga iera join group masakan & group deko-deko sampai boleh leka bertukar2 idea di situ. Walau bagaimanapun, ada juga bloger yang sentisa updated blog mereka & iera pun sering singgah cuma blog ini jer sudah lama bersarang sebab tuan rumahnya agak liat sikit. Sekarang ni terasa rindu pula nak berblog ni. Tak kiralah pasal masakan atau deko-deko atau apa-apa saja yang boleh dikongsi di sini. Semoga kita berjumpa lagi....

  Photobucket

1 comment:

amira anas said...

Salam kenal iera..

Follow kita eh..
ceritaibuanas.blogspot.com

© Tentang Dia | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™